Hallo!

Ik ben Aaron Cornelissen, 22 jaar oud en woon in Wijchen. De afgelopen 4 jaar (2014-2018) heb ik de studie Communicatie en Multimedia Design (CMD) gevolgd in de richting van Content Design. Ik heb deze opleiding begin april 2018 voltooid en ben nu op zoek naar een leuke baan om mij verder te ontwikkelen. Ik doe mijn werk met veel plezier en ga geen uitdaging uit de weg.

Buiten het designen houd ik mij bezig met het trainen voor sportieve wedstrijden (Viking Run en de Marathon van Amsterdam 2018). Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en vind ik het belangrijk om te genieten van het leven.

curriculum vitae

Werkervaring

logo- zonder tekst

Inter Visual Systems – Content design afstudeerder

Tijdens mijn afstudeeropdracht bij Inter Visual Systems heb ik een klikbaar prototype gemaakt van een nieuwe website. Deze website heb ik ontwikkeld aan de hand van de door mij uitgevoerde interne en externe analyses en mijn uitgewerkte concept “Tags”. Gedurende de ontwikkeling van de website heb ik onder andere wireframes gemaakt en een usability test uitgevoerd bij de gebruikers. Ik heb de opdracht succesvol voltooid, want mijn ontwikkelde prototype gaat als basis dienen van de volledig nieuwe website voor Inter Visual Systems. Ik heb mijn afstudeeropdracht uitgevoerd van november 2017 tot en met april 2018.

logo- zonder tekst

Inter Visual Systems – Content design stagiair

In 9 weken tijd heb ik voor Inter Visual Systems een brochure, logo animatie, Interactieve brochure, banners, foto’s en een motion graphic gemaakt. Deze opdrachten heb ik voornamelijk alleen uitgevoerd onder de hoede van een van de marketeers. Ik heb stage gelopen bij Inter Visual Systems vanaf september tot en met november 2017.

 
logo- zonder tekst

MOUNT Software – Content design stagiair

Bij Digital Health Startup MOUNT heb ik verschillende taken uitgevoerd. Zo heb ik motion graphics, afbeeldingen, illustraties, one-pagers, een huisstijlhandboek, een email format, een HTML email handtekening en een banner gemaakt. Daarnaast heb ik ook werkzaamheden verricht aan de wordpress website van MOUNT. In 20 weken, van februari tot en met juni 2016, heb ik veel geleerd en met veel verschillende mensen gewerkt. Zo heb ik samengewerkt met mensen van MOUNT, maar ook met mensen van andere start-ups en van Rockstart.

 
logo- zonder tekst

Albert Heijn XL- Magazijnman/Vakkenvuller

Bij de Albert Heijn voer ik verschillende werkzaamheden uit. Zo kan ik bezig zijn met het laden en lossen van vrachten, zorgen voor een net magazijn, vakken vullen, tellen en het helpen van de klanten. Ik werk sinds februari 2011 bij de Albert Heijn en ben dus een ervaren kracht in het Albert Heijn XL filiaal in Zwanenveld, Nijmegen.

 
logo- zonder tekst

Domino’s – Pizza Bezorger

Tijdens mijn zomerbaan bij Domino’s bracht ik pizza’s rond op de scooter. Daarnaast verwekte ik de orders die binnen kwamen via de telefoon of via de fax. Ik heb in de zomer van 2014 twee maanden voor Domino’s gewerkt.

DIPLOMA’s

 

Bachelor CMD- Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bachelor HBO – B Communication and Multimedia Design – Diploma behaald in april 2018

 

Propedeuse CMD- Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Propedeuse bachelor HBO – B Communication and Multimedia Design – Diploma behaald in januari 2015

 

HAVO diploma – Mondial college lindenholt

Diploma hoger algemeen voortgezet onderwijs – Diploma behaald in juni 2013

 

VMBO-T  diploma – Mondial college lindenholt

Diploma voorbereidend middelbaar onderwijs theoretische leerweg- Dipoma behaald in juni 2011

Certificaten

 
Google-logo

Digital Marketing Course – GOOGLE

Google-certificaat voor het voltooien van de digitale marketing cursus “De digitale werkplaats” – Behaald in september 2016. Het certificaat is hier te zien.

Download of bekijk mijn volledige CV

images