UX/UI

Tijdens onder andere mijn opleiding en mijn afstudeeropdracht heb ik mij beziggehouden met User Experience en User Interface. Ik heb verschillende websites en enkele interactieve applicaties ingericht. Zo heb ik een volledig websitedesign en interface ontwikkeld als afstudeeropdracht en heb ik deze portfoliowebsite zelf gemaakt.

Front-end Development

Door de minor “scripting for designers” heb ik de basis geleerd van de programmeertalen Javascript, PHP, Python en Arduino. Daarnaast heb ik al langer ervaring met HTML5 en CSS3. Ook heb ik ervaring met het maken van websites in WordPress. Ik heb potentie met het coderen van websites, want ik heb mijn minor afgesloten met complimenten en goede resultaten.

Animeren

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het maken van animaties. Zo heb ik verschillende Motion Graphics en kleine animaties gemaakt met Adobe After Effects. Ik kan animaties maken in 2D en met 2D objecten in een 3D omgeving. Het maken van een volledige 3D animatie heb ik naast een kleine animatie in cinema 4D nog nooit gedaan, maar ik sta er zeker voor open om dat te leren!

Illustraties

Door diverse opdrachten heb ik mij sterk ontwikkeld met het programma Adobe Illustrator. Voor verschillende doeleinden kan ik illustraties maken, zo heb ik dat in het verleden gedaan voor websites, in de motion graphics of voor drukwerk.

Brochures en Magazines

Vanaf dag 1 van mijn opleiding CMD heb ik leren werken met Adobe Indesign voor het mooi en creatief vormgeven van verslagen, flyers, brochures en ander drukwerk. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met Indesign en het ontwikkelen van deze producten.

Foto’s en Video’s

Ik kan verschillende soorten foto’s en video’s maken en bewerken. Zo heb ik tijdens mijn stage en afstuderen veel foto’s van personeel gemaakt en bewerkt met Photoshop . Ook heb ik mee geholpen aan het filmen van sfeerbeelden bij het Control Room Event 2018.

Concepten ontwikkelen

Tijdens mijn opleiding ben ik veel bezig geweest met het analyseren van de omgeving, de doelgroep en de verbeterpunten/problemen die er waren. Op basis van deze analyses ben ik vaak bezig geweest met het uitdenken en het ontwikkelen van (creatieve) concepten om de doelgroep zo optimaal mogelijk te bedienen.

Programma’s

Adobe Creative Cloud
Photoshop
Illustrator
Indesign
After Effects
Premiere Pro
Adobe XD

Microsoft office
Word, Excel, PowerPoint en Outlook

Talen

Nederlands Moedertaal
Engels Gemiddeld

Programmeerkennis

HTML/CSS en WordPress Gemiddeld
Javascript, Arduino, PHP en Python Basis

Rijbewijzen

Auto (B)
Scooter (AB)